2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretimi Hakkında Duyuru

Başlama Tarihi :   08.06.2018 Bitiş Tarihi :   31.08.2018

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulundan ders almak isteyen Üniversitemiz Öğrencileri 18-20 Haziran 2018 tarihleri arasında ÖBS’den almak istedikleri dersleri seçerek ön kayıt yapacaklardır. Üniversitemiz Öğrencisi olmayıp Yaz Okulundan ders almak isteyen öğrenciler ise; aynı tarihlerde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda öğrenci kaydı yaptırdıktan sonra alacakları öğrenci numarası ile ön kayıt işlemini gerçekleştireceklerdir. Bu öğrencilerin yaz öğretimi sonuçları, ilgili Akademik Brim tarafından öğrencinin kayıtlı bulunduğu Üniversiteye gönderilecektir.

Açılan derslere en az 35 öğrenci müracaat ettiği takdirde, öğrenciler 21-22 Haziran 2018 tarihleri arasında Ziraat Bankası ATM'lerinden öğrenci numaraları ile tahakkuk edilen ücreti yatırarak ÖBS’den kayıtlarını kesinleeştireceklerdir. Kesin kayıt yaptıran öğrenci daha sonra vazgeçmesi halinde yatırmış olduğu ücret iade edilmeyecektir.