Başarılı Öğrencimiz Burcu DEMİREL'e Ödül Takdimi

13 Ocak 2018 tarihinde sekizincisi düzenlenen Avrupa Birliği Bakanlığı Genç Çevirmenler Yarışması’nda Fakültemiz Mütercim-Tercümanlık Bölümü son sınıf öğrencisi Burcu DEMİREL’in Fransızca alanında Türkiye üçüncüsü olarak dereceye girmesinden dolayı kendisine ödül takdim edilmiştir.

Mütercim-Tercümanlık Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emel ÖZKAYA, Burcu DEMİREL’e ödülünü takdim ederek, kendisini başarılarından dolayı teşekkür ve takdir etti. Ödül takdiminin ardından Dekanımız Prof. Dr. Hacı İbrahim DELİCE öğrencimiz Burcu DEMİREL’e başarılarından dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Ödül Takdim Törenine ayrıca Fransızca Mütercim-Tercümanlık Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üys. Hamza KUZUCU katıldı. Tören sonrası çeşitli ikramlarda bulunuldu ve Prof. Dr. DELİCE, Doç. Dr. ÖZKAYA ve Dr. Öğr. Üys. KUZUCU öğrenciler ile bir araya geldi.