MÜSİAD Sivas'tan Dekanımıza Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şubesi Başkanı Av. Mustafa COŞKUN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dekanımız Prof. Dr. İbrahim DELİCE'yi makamında ziyaret etti. Başkan Sayın Av. Mustafa Coşkun, ziyaret esnasında Dekanımıza yeni görevinde başarı dileklerinde bulunduktan sonra MÜSİAD'ın Sivas'ta yürüttüğü faaliyetler hakkında bazı bilgiler aktardı. Sayın Coşkun ayrıca, Üniversite-Şehir birlikteliğini geliştirmeye ve yapılacak bilimsel çalışmaları desteklemeye daima hazır olduklarını ifade etti. Dekanımız Prof. Dr. Delice ise genelde Üniversitemiz, özelde ise Fakültemiz ile MÜSİAD Sivas arasındaki işbirliğinin geliştirilmesinin son derece önemli olduğuna vurgu yaptı ve sağlayacakları destek münasebetiyle Başkan Sayın Av. Mustafa Coşkun’un şahsında tüm Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Ayrıca sağlanan destek ve birlikteliğin ilk nişanı olarak yakında “Her Yönüyle Sivas” adlı bir çalışmanın tamamlanıp yayınlanacağını, o çalışmanın bir “Sivas Ansiklopedisi” oluşturma yönündeki adımların ilki olduğunu bildirdi.