2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni 7 - 8 Mayıs 2018 tarihinde Merkezi Amfi'de gerçekleşti. 7 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 09.15'te başlayan törende Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ünal KILIÇ ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hacı İbrahim DELİCE açılış konuşmalarının ardından Fakülte birincisi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Zeynep ŞAHİN, Fakülte ikincisi Psikoloji Bölümü öğrencisi Damla GÜLTEKİN ve Fakülte üçüncüsü Sosyal Hizmet Bölümü öğrencisi Demet UZUNPINAR'a üstün başarılarından dolayı plaket takdim edildi. İki gün süren törende Fakültemiz öğrencileri diplomalarını alma heyecanı ve sevinci yaşadılar.

Tören sonunda, Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Vehbi ÜNAL, Felsefe Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Adem ÖKTEN, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrencisi Murat Ercan, Sosyoloji Bölümü Öğrencileri Melike ALBAYRAK ve Dilan ÖZDEMİR'e 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni'ne katkılarından dolayı Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hacı İbrahim DELİCE tarafından plaket takdim edildi.

Törende çekilen fotoğraflara sosyal medya hesaplarımızdan ve aşağıdaki OneDrive klasöründen ulaşabilirsiniz. Bölümlerin Mezuniyet videolarına Youtube kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Facebook: facebook.com/edebiyat.cu

Twitter: twitter.com/edebiyat_cu

Instagram: instagram.com/edebiyat.cu

Youtube: youtube.com/channel/UC4BcLtAM7SNUEf6EUpVarbg (Video yüklemeleri devam etmektedir.)

OneDrive Klasörü: Klasörü açmak için tıklayın