Bölümler arası Futbol Turnuvası Düzenlendi

Fakültemiz bünyesindeki Bölümler arası Futbol Turnuvası 4 Mayıs - 15 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Turnuvada rakiplerini geride bırakan San Marino takımı (Sanat Tarihi Bölümü öğrencileri) ile Mezarcılar takımı (Arkeoloji Bölümü öğrencileri) final maçında karşı karşıya geldi. San Marino Mezarcılar'ı 2-1 mağlup ederek turnuvayı birincilikle kazandı. Birinci ve ikinci olan takımlara kupaları Dekanımız Sayın Prof. Dr. H. İbrahim DELİCE ve Dekan Yardımcılarımız Sayın Doç. Dr. Ahmet YÜKSEL ile Sayın Doç. Dr. Vehbi ÜNAL tarafından takdim edildi. Dekanımız birinci ve ikinci olan takımlara başarılarından dolayı tebrik ederek galibiyet sevinçlerine ortak oldu. Dekanımız, turnuvanın koordinatörlüğünü üstlenen Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Semih ARSLAN'a turnuvayı başarılı bir şekilde düzenlediği için teşekkür etti.