Fakültemizde Akademik Genel Kurul Heyecanı

Haber Tarihi :   07.12.2021

Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Fakültemiz Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Dekanımız Prof. Dr. Mehtap Erdoğan Taş ve akademisyenlerimiz katıldı.

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, Dekanımız Prof. Dr. Mehtap Erdoğan Taş, Fakültemizdeki çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirdi.

Akademik kurulların önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Geçen hafta URAP (University Ranking by Academic Performance) verileri açıklandı. Şuan Türkiye’de yükselen üç üniversiteden birisiyiz. Üniversiteler arasında 11 basamak yükseldik. İnşallah bilimsel çalışmalarına devam edecek.  Yaptığınız bilimsel çalışmalarda her zaman yanınızda olacağız.”  İfadelerini kullandı.

Konuşma sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız akademisyenlerimizden yöneltilen soruları yanıtladı.