Kruvaziyer Turizmi ve Turizmde Yurtdışı İş Olanaklar Semineri Düzenlendi.

Haber Tarihi :   25.03.2022

Fakültemiz yabancı dil bölümü öğrencilerinin kariyer planlamalarına yönelik Kruvaziyer Turizmi ve Turizmde Yurtdışı İş Olanakları semineri düzenlendi. Konferans salonumuzda gerçekleştirilen programın konuğu Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi kısmi zamanlı öğretim elemanı Muammer Songur olurken, programa Fakültemiz yabancı dil bölümü bölüm başkanları, öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan programda konuşmacı Muammer Songur, öğrencilere kariyer planlamalarına yönelik kruvaziyer turizm ve turizmde yurtdışı iş olanaklarına ilişkin genel bilgiler verdi. Genel bilgilendirmelerin ardından yapılan soru-cevap kısmıyla program sonlandı.

Seminerin ardından İngilizce, Fransızca Mütercim ve Tercümanlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emel Özkaya, konuşmacı Muammer Songur’a teşekkür belgesi takdim etti.