Sosyal Hizmet Bölümü Kariyer Söyleşisi Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   19.05.2022

Fakültemiz tarafından “Kariyer Söyleşisi-Mezunlarımız Öğrencilerimiz İle Buluşuyor” başlıklı konferans düzenlendi.

Fakültemiz Sosyal Hizmet Bölümü mezunlarından olan ve Suşehri Devlet Hastanesinde görev yapan Sosyal Hizmet Uzmanı Nermin KURUÇAY’ın konuşmacı ve Sosyal Hizmet Bölümü Arş. Gör Sibel TEMİZ'in moderatör olarak katıldığı konferansa Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Vehbi ÜNAL, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Sosyal Hizmet Uzmanı Nermin Kuruçay, kendi kariyer yolculuğunu, tıbbi sosyal hizmet alanında gerçekleştirdikleri faaliyetleri öğrencilere aktardı. Ayrıca görev yaptığı hastanede ilk sosyal hizmet uzmanı olması dolayısıyla hastanede sosyal hizmet birimi kurma sürecini ve bu konularda tavsiyelerini ve tecrübelerini anlattı. Yapılan genel değerlendirmelerin ardından soru-cevap kısmı ile program sona erdi.

Programın ardından Dekan Yardımcımız ve Sosyal Hizmet Bölümü Başkanı Doç. Dr. Vehbi ÜNAL, Sosyal Hizmet Uzmanı Nermin KURUÇAY’a teşekkür belgesi takdim etti.