Psikoloji Bölümü Kariyer Söyleşisi Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   01.06.2022

Fakültemiz tarafından “Kariyer Söyleşisi: Mezunlarımız Öğrencilerimizle Buluşuyor” adlı e-söyleşi düzenlendi.

Fakültemiz Psikoloji mezunlarından olup YLSY (Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme) Bursunu kazanan Mehmet Alptekin GÜLTEKİN ve Şakir YILMAZ’ın katılımlarıyla Psikoloji Bölümümüz Arş. Gör. Yeşim DELLAL’ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşi programında katılımcılar hem edindikleri deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştılar hem de onlara önemli tavsiyelerde bulundular. Bu kapsamda söz konusu bursu kazanma aşamasında neler yapılması gerektiğine, bursun öğrencilere sağlayacağı avantajlar ile doğurabileceği dezavantajlara dikkat çektiler.

Programın sonunda öğrencilerce yöneltilen sorulara kendi kariyer yolculuklarında karşılaştıkları örnekler üzerinden cevaplar verdiler. Böylelikle akademiye katılmak isteyen öğrencilerimiz açısından son derece verimli ve faydalı bir program gerçekleştirilmiş oldu. Emeği geçen, katkı veren herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.