Fakültemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirdi.

Haber Tarihi :   20.10.2022

Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısına, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ünal KILIÇ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan YEKBAŞ, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha BİÇER ve Dekanımız Prof. Dr. Mehtap ERDOĞAN TAŞ ile akademisyenler katıldı.

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, Dekanımız Prof. Dr. Mehtap ERDOĞAN TAŞ, Fakülte çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Akademik Kurul Toplantısı sonunda, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ünal KILIÇ, 2020-2022 yılları arasında profesörlük, doçentlik ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atamaları yapılan öğretim üyelerine belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.

Toplantının ardından Rektör Vekili Ünal KILIÇ, Fakültemiz idari personelleriyle de bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.