İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Kariyer Söyleşisi Gerçekleştirdi.

Haber Tarihi :   01.12.2022

Fakültemizde “Kariyer Söyleşisi: Mezunlarımız Öğrencilerimiz İle Buluşuyor” adlı söyleşi düzenlendi.  Fakültemiz İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunlarından olan ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi’nde görev yapan Öğr. Gör. Murat ERCAN’ın konuk olduğu programa İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Programda öğrencilerin daha iyi ve kaliteli bir öğrencilik hayatı geçirmeleri, mezuniyet sonrasındaki iş olanakları ve Erasmus faaliyetlerinden nasıl faydalanacaklarından bahsedildi.  Program konuğu Öğr. Gör. Murat ERCAN, yüksek lisans ve doktora imkanlarından bahsederek öğrencilerin yol haritası çizmesine katkıda bulundu.  Ayrıca, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü eski mezunlarından Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sedat BAY ve Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Eyüp GÜNDÜZ’de tecrübelerini aktararak öğrencilerimize öğrencilik dönemleri ve mezuniyet sonrası için bakış açısı kazandırmaya çalıştı. Böylelikle akademiye katılmak isteyen öğrencilerimiz açısından son derece verimli ve faydalı program gerçekleştirilmiş oldu. Programın ardından Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sedat BAY, Öğr. Gör. Murat ERCAN’a teşekkür belgesi takdim etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.