Sanat Tarihi Bölümü Kariyer Söyleşisi Gerçekleştirdi.

Haber Tarihi :   07.12.2022

Fakültemizde ‘’Kariyer Söyleşisi: Mezunlarımız Öğrencilerimizle Buluşuyor’’ adlı söyleşi düzenlendi. Fakültemiz Sanat Tarihi Bölümü tarafından B Binası konferans salonunda düzenlenen programa Sanat Tarihi Bölümü öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.  Moderatörlüğünü Sanat Tarihi Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Abdülkadir AKTÜRK’ün yaptığı programa, Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünde görev yapan Müze Araştırmacıları; Derya ALDEMİR, İbrahim GÜL ve Duygu COŞKUN konuşmacı olarak katıldılar. Programın sonunda öğrencilerce yöneltilen sorulara kendi kariyer yolculuklarında karşılaştıkları örnekler üzerinden cevaplar verdiler. Böylelikle akademiye katılmak isteyen öğrencilerimiz açısından son derece verimli ve faydalı program gerçekleştirilmiş oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.