Edebiyat Fakültesi IV.Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu Düzenlendi.

Haber Tarihi :   29.05.2024

Fakültemiz tarafından 29-30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde IV. Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu düzenlendi. Sempozyumun açış töreninde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Vehbi ÜNAL ve Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Onur BALCİ açış konuşması yaptılar. Sempozyumun ilk iki gününde yüz yüze oturumlar, son gününde ise çevrim içi oturumlar düzenlendi. Sempozyumun ardından katılımcılara katılım belgeleri gönderildi. Farklı bilim alanlarından toplam 75 bildirinin sunulduğu Sempozyum 30 Mayıs tarihindeki çevrim içi oturumlarla sona erdi. 04.06.2024 tarihinde Dekanlığımız tarafından Sempozyum Düzenleme Kurulu’ndaki meslektaşlarımıza teşekkür belgeleri takdim edildi. Sempozyum süresince yardımlarını esirgemeyen Fakültemiz idari ve akademik personeline, bildirileriyle sempozyumumuza katılan katılımcılara teşekkür ederiz.